Športové aktuality
Podcast
2 min. čítania

"Je masáž pre človeka potrebná a skutočne prospešná?"

Ján Šiller

Bratislava 14. marca (SOŠV) - S masážou ako užitočnou súčasťou regenerácie sa stretávajú športovci už v mladom veku. Čoraz väčšiu popularitu si získava aj medzi ľuďmi, ktorí vrcholovo nešportujú. O účinkoch masáže sme sa rozprávali s Róbertom Carom, masérom slovenskej výpravy na EYOF v Sarajeve. 

OLYMPIJSKÝ PODCAST POČÚVAJTE ZADARMO NA:

  

Podcast: "Nič nie je nemožné," tvrdí Tomi "Kid" Kovács, ktorý si splnil veľký sen

  

Podcast: "Nič nie je nemožné," tvrdí Tomi "Kid" Kovács, ktorý si splnil veľký sen

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvobezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiežna Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Ako pôsobí masáž na ľudské telo? Kedy je dobré s ňou začať? Mala by bolieť? Kedy by sa nemalo ísť na masáž? Prispieva masáž k prevencii zranení? Odpovede aj na tieto otázky sa dozviete v dnešnom podcaste. Príjemné počúvanie.

p24

Do olympijských hier v Paríži zostáva